Dulon

dulon2018_ppp-6621

Toonaangevend

In de wereldwijde branche van het onderhoud van jachten, schepen en beroepsvaart is Dulon toonaangevend. Wij bieden een breed assortiment producten, geschikt voor elk vaartuig en hebben voor elk onderhoud de juiste oplossing. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat we voor elke wens een oplossing op maat kunnen bieden. Onze producten zijn uitermate geschikt voor zowel de particuliere als professionele gebruiker. Met onze producten bent u ervan verzekerd dat uw boot, schip of jacht langdurig en grondig gereinigd zijn.

Revolutionair

De producten van Dulon bieden langdurig voordeel en zijn milieuvriendelijk. Dankzij het revolutionaire 2-componenten polijst- en waxsysteem creëert Dulon een ondoordringbaar schild op materialen zoals staal, hout en RVS. Dit heeft als gevolg dat verkleuring en de aanhechting van vuil onmogelijk worden. Onze producten beschermen uw vaartuig tegen verschillende blootstellingen zoals regen, zout water en UV-straling. Daarbij geeft de antistatische laag een hoogwaardige en langdurige glans. Dulon biedt uw schip, boot of jacht de langdurige bescherming die het verdient! 

dulon2018_ppp-6765
dulon2018_ppp-6785

Marktleider

Om te zorgen dat we onze leidende positie behouden zijn we continu bezig de kwaliteit van onze producten te behouden en verder te vergroten. Daarom werken we continu aan de verbetering en verfijning van onze producten. We beschikken over state-of-the-art test- en onderzoeksapparatuur om kwaliteit te waarborgen en de Dulon producten aan de hoogste en meest strenge eisen te laten voldoen. Zo zorgen we ervoor dat we uw boot, schip, jacht of ander vaartuig de kwaliteit en zorg kunnen bieden die u van ons gewend bent.

Klanten vinden

Hier de reacties van onze tevreden klanten.  Graag willen wij onze klanten bedanken voor alle reacties en zullen er alles aan doen om de Service en kwaliteit nog meer te doen verbeteren. 

Laat uw zorg ons werk zijn.