Over ons

Over Dulon Yacht Expert Team

Al vanaf de oprichting in 1988 zorgt Dulon voor duurzame, milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossingen op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Dankzij de revolutionaire technieken en hoge kwaliteitseisen profiteren onze klanten van de voordelen die Dulon biedt:

  • Kostenbesparing: minder onderhoudsperiodes en storingen
  • Minder onderhoudstijd
  • Langdurige en hoogwaardige bescherming van uw vaartuig

Een groot aantal bedrijven en particuliere gebruikers binnen de mariene wereld erkennen de waarde van Dulon. Bovendien kan Dulon een continue beschikbaarheid van haar producten garanderen dankzij een wereldwijd netwerk van distributeurs.

Kwaliteit en ervaring

Het onderhouden van een boot, schip of jacht is een lastig en terugkerend karwei. Zonder de juiste kennis en het juiste materiaal kan onderhoud verkeerd uitvallen. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze hoge kwaliteitseisen zorgen we ervoor dat uw vaartuig het onderhoud krijgt dat het verdiend. Onze service en diensten zijn ongeëvenaard dankzij onze kennis en ervaring.

Brede Service

Vanuit DEKO Marina Lelystad kunnen wij zowel nationale als internationale klanten de beste kwaliteit en ondersteuning bieden. Onze experts zijn gespecialiseerd in het conserveren en renoveren van alle soorten gelcoats en jachtlakken.  Wij bieden service voor alle soorten onderhoud van uw boot, jacht of schip voor zowel particulier- of professioneel gebruik.

Geen uitdaging is te groot

Dankzij onze expertise en ervaring is geen uitdaging te groot. Wilt u onderhoud laten plegen op een plezierjacht of boot? Wat voor soort onderhoud of schoonmaakproject u ook heeft, onze experts maken voor u een oplossing op maat. Of u nu uw vaartuig wil laten poetsen, polishen, schoonmaken of groot onderhoud wil plegen: wij bieden de ideale oplossing!

Klanten vinden

Hier de reacties van onze tevreden klanten.  Graag willen wij onze klanten bedanken voor alle reacties en zullen er alles aan doen om de Service en kwaliteit nog meer te doen verbeteren. 

Laat uw zorg ons werk zijn.