Rederijen

dulon2018_ppp-6672

Kostenbesparend

Het onderhoud van de vloot is voor veel rederijen een kostenpost waar vaak weinig controle op te houden is. Door gebrekkig onderhoud, slechte producten en gebrek aan kennis kunnen de kosten van onderhoud flink oplopen. Dulon biedt niet alleen topkwaliteit onderhoudsproducten voor uw boot, maar ook de kennis die nodig is om uw schepen zo optimaal mogelijk te onderhouden. Dit zorgt voor een beperking van shut-down time en dus voor een mooie kostenbesparing.

Onderhouds vriendelijk

Niet alleen is het onderhoud van boten en schepen vaak een vervelend klusje, vaak is deze taak ook tijdrovend. Met de producten van Dulon zorgt u ervoor dat het onderhoud vergemakkelijkt en minder tijd in beslag neemt. Onze hoogwaardige producten zorgen voor langdurig resultaat waarbij uw vaartuigen voorzien worden van een beschermende laag. Zo kunt u uw kostbare tijd besteden aan de kerntaken van uw rederij.

dulon2018_ppp-6685
dulon2018_ppp-6773

Duurzaam

Het onderhoud van vaartuigen is een klus die regelmatig terugkomt. Vaak wordt hierbij gebruik gemaakt van schadelijke producten met een tijdelijk effect. Dit zorgt niet alleen voor een sneller terugkerend karwei, maar ook dat het milieu meer last ondervind door uw onderhoud. De producten van Dulon zijn milieuvriendelijk en bovendien zorgt het langdurige effect ervoor dat er minder vaak onderhoud gepleegd dient te worden.

Klanten vinden

Hier de reacties van onze tevreden klanten.  Graag willen wij onze klanten bedanken voor alle reacties en zullen er alles aan doen om de Service en kwaliteit nog meer te doen verbeteren. 

Laat uw zorg ons werk zijn.