Scheepsmakelaars

dulon2018_ppp-6623

Meerwaarde

Het kopen of verkopen van vaartuigen is een lastige business. De doelgroep is kritisch en de concurrentie groot. Daarom is het belangrijk dat het te verkopen schip, jacht of boot goed in de markt gezet wordt. Door het vaartuig te laten behandelen met producten van Dulon zorgt u ervoor dat de boot altijd in de beste staat is.

Wanneer u een kopende partij uw aanbod wil laten zien is het van belang dat een te verkopen boot er niet alleen goed onderhouden uitziet, maar ook daadwerkelijk goed onderhouden is. Dankzij de hoge kwaliteit van onze producten kunt u uw klant dit garanderen. De producten van Dulon zorgen voor langdurige en hoogwaardige bescherming, zodat u later nooit voor verrassingen komt te staan.

dulon2018_ppp-6505
dulon2018_ppp-6753

Voor elk soort boot

Verkoopt u een plezierjacht, boot of een schip voor professioneel gebruik? De staat van een vaartuig is van groot belang bij koop en verkoop, ongeacht het gebruikstype. Uw klanten willen graag verkopen voor de hoogste prijs, zodat het belangrijk is dat u kopers de beste kwaliteit kan bieden. Dankzij het revolutionaire 2-componentensysteem van Dulon kunt u uw klanten verzekeren van de hoogste kwaliteit en de beste verkoopprijs.

Klanten vinden

Hier de reacties van onze tevreden klanten.  Graag willen wij onze klanten bedanken voor alle reacties en zullen er alles aan doen om de Service en kwaliteit nog meer te doen verbeteren. 

Laat uw zorg ons werk zijn.