Service

dulon2018_ppp-6604

Wassen

Omdat uw schip veel te verduren krijgt gedurende de jaren is het belangrijk om uw vaartuig goed bij te houden. Het tijdig en regelmatig wassen van uw boot is dan ook zeer belangrijk. Tijdens ons wasprogramma verwijderen we alle kalk- en vaaraanslag van de romp van uw boot. Daarbij zorgen we ook dat uw dek er na behandeling weer als nieuw uitziet. Ook als uw boot een teakdek heeft zorgen we voor een optimale wasbeurt. Dankzij het gebruik van lichte schuurpads voorkomen we schade door hogedrukreiniging of harde borstels. 

Polijsten

Voor het grondig poetsen van uw boot gebruiken wij het revolutionaire Dulon 2-componentensysteem. Dankzij dit middel worden alle jachtlakken en gelcoats beschermt en uw boot, schip of jacht krijgt een actieve, beschermende laag. Dankzij deze behandeling wordt uw boot voorzien van een schild, waardoor uw vaartuig beschermt wordt tegen vrijwel alle weersinvloeden. Bovendien zorgt de Dulon-behandeling voor een prachtige hoogglans finish, zodat uw boot er weer uitziet als nieuw!

dulon2018_ppp-6685
dulon2018_ppp-6667

Poetsen

Het onderhoud van vaartuigen is een klus die regelmatig terugkomt. Vaak wordt hierbij gebruik gemaakt van schadelijke producten met een tijdelijk effect. Dit zorgt niet alleen voor een sneller terugkerend karwei, maar ook dat het milieu meer last ondervind door uw onderhoud. De producten van Dulon zijn milieuvriendelijk en bovendien zorgt het langdurige effect ervoor dat er minder vaak onderhoud gepleegd dient te worden.

Klanten vinden

Hier de reacties van onze tevreden klanten.  Graag willen wij onze klanten bedanken voor alle reacties en zullen er alles aan doen om de Service en kwaliteit nog meer te doen verbeteren. 

Laat uw zorg ons werk zijn.